בקורס נלמד לזהות ולהכיר צמחי בר בהרי יהודה וכיצד להשתמש בהם- למאכל, רפואה, קליעה ושימושים שונים, בהתאם לעונות השנה ולעונת הצימוח שלהם.
כל סיור כולל בישול מתנובת הארץ וארוחה משותפת
יום ב' ז' תשרי 13/9/21 בשעה 9:00-13:30
תחת גפנו ותחת תאנתו במשואות יצחק הישנה, ליקוט של פירות קיץ ושיטות שימור מתאימות.
כל הסיורים הם בדרגת קושי בינונית. ההליכה היא מעין שוטטות ולאו דווקא בשבילים קיימים. * ייתכנו שינויים בתכנית ובמיקומים השונים בהתאם למזג האוויר ולפריחה המשתנה. * במקרה של גשם תישלח הודעה על מיקום חלופי. * האוכל צמחוני וכשר.
* הרשמה חד פעמית על בסיס מקום פנוי.