בקורס נלמד לזהות ולהכיר צמחי בר בהרי יהודה וכיצד להשתמש בהם- למאכל, רפואה, קליעה ושימושים שונים, בהתאם לעונות השנה ולעונת הצימוח שלהם.
כל סיור כולל בישול מתנובת הארץ וארוחה משותפת
יום ב' כ"ד אדר 8/3/21 בשעה 9:00-13:30
על עלים ועלעלים בחירבת ג'ומג'ום – נלקט עוד מהשפע של החורף, עלים שורשים וגבעולים. נראה איך אפשר לשמר את השפע לזמנים קשים וצחיחים יותר, ונלקט לטווח ארוך, למתמידים.
כל הסיורים הם בדרגת קושי בינונית. ההליכה היא מעין שוטטות ולאו דווקא בשבילים קיימים. * ייתכנו שינויים בתכנית ובמיקומים השונים בהתאם למזג האוויר ולפריחה המשתנה. * במקרה של גשם תישלח הודעה על מיקום חלופי. * האוכל צמחוני וכשר.
* הרשמה חד פעמית על בסיס מקום פנוי.